Canal de Prevenció FREMAP

Avís legal

Sou a:

Contingut de la pàgina

Identificació fiscal

En compliment del que preveu l'art. 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, es posa de manifest que FREMAP MÚTUA D'ACCIDENTS DE TREBALL DE LA SEGURETAT SOCIAL NÚMERO 61, amb domicili a Carretera de Pozuelo, 61, Majadahonda, Madrid 28222 - Madrid i amb CIF G-28207017, està inscrita amb el número seixanta-un en el Registre d'Entitats col·laboradores en la Gestió de la Seguretat Social i és titular del domini d'internet "prevencion.fremap.es".

Política de Protecció de Dades

FREMAP MÚTUA D'ACCIDENTS DE TREBALL DE LA SEGURETAT SOCIAL NÚMERO 61 declara estar al corrent en matèria de protecció de dades de caràcter personal mitjançant l'aplicació de les mesures exigides per la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 de 13 de desembre i Reglament de Mesures de Seguretat Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre.

Els fitxers de què és titular i responsable FREMAP estan inscrits en el Registre General de Protecció de Dades, podent vostè exercir els seus drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, acompanyant la informació necessària mitjançant els següents mitjans:

 • Escrit dirigit al domicili social: Carretera de Pozuelo, 61, Majadahonda, 28222 - Madrid
 • Sobre prefranquejat disponible en qualsevol dels nostres Centres ubicats en el territori nacional
 • Per correu electrònic a l'adreça: derechos_arco@fremap.es
 • Informació necessària
  • Nom i cognoms de l'interessat
  • Fotocòpia del DNI, passaport o un altre document vàlid que l'identifiqui, o de la persona que el representi, si escau
  • Petició en què concreta la sol·licitud
  • Direcció a l'efecte de notificació, data i signatura del sol·licitant
  • Documents acreditatius de la petició que formula, si escau

Així mateix li informem que les dades que poguessin ser recollits mitjançant formularis d'aquest Web, passaran a incorporar-se als fitxers identificats en els mateixos amb la finalitat prevista en el propi formulari.

Ús del canal

 • FREMAP és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial reflectits en el site http://prevencion.fremap.es, així com de tots els elements continguts en el mateix. L'usuari es compromet a respectar aquests drets.
 • La utilització o la publicació, parcial o total, amb fins comercials, de qualsevol contingut del canal prevencion.fremap.es està estrictament prohibida sense autorització prèvia de FREMAP. Està prohibit, d'igual manera, modificar o suprimir material o continguts dels quals drets es reserva FREMAP.
 • Els encarregats de llocs web que creuen enllaços amb el canal de prevencion.fremap.es han d'informar a FREMAP per correu electrònic a la següent adreça: derechos_arco@fremap.es. Aquestes connexions no implicarà cap tipus d'associació o participació amb les entitats connectades. FREMAP es reserva el dret a denegar aquest accés en qualsevol moment. En cas que qualsevol usuari de l'canalprevencion.fremap.esentengués que el contingut o els serveis prestats per les pàgines enllaçades són il·lícits, vulneren valors o principis constitucionals, o lesionen béns o drets del propi usuari o d'un tercer, es prega que el comuniquin a la següent adreça: derechos_arco@fremap.es
 • FREMAP no serà responsable, en cap cas, pels danys i perjudicis de qualsevol tipus derivats de la falta de lectura d'aquest avís, o de l'incompliment de les obligacions específiques en les condicions establertes en el mateix. El visitant respondrà dels danys i perjudicis que pogués ocasionar al canal: prevencion.fremap.es

Resolució de controvèrsies

Serà aplicable la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Madrid.​

AGENDA

Octubre 2021
Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina