Aula VIRTUAL

De PREVENCIÓ FREMAP

WEBINAR

curs

TuSalud

FREMAP, en el seu ferm compromís amb la salut, ha generat un nou espai per a empreses i treballadors dirigit a promoure la millora de la salut, conscienciant i facilitant criteris i eines per a la seva posada en pràctica. A través de diferents sessions en línia, podràs comptar amb l'experiència i ajuda de les nostres millors professionals, configurant així el teu propi itinerari de salut.

Fa un pas més cap a la teva salut i actíva-t
T' esperem!

Prevenció de riscos laborals: Actualíza-t!

Conscienciats amb la importància de l'especialització tècnica i d'afavorir el nivell més alt a cadascuna de les especialitats, posem al teu servei diferents continguts i sessions en línia en què, de la mà dels nostres especialistes, podràs trobar les últimes actualitzacions i novetats legislatives, així com la seva aplicació pràctica. !No t' el perdis!

curso1

E-learning

anar al e-learing

Els e-learning realitzats per FREMAP, són activitats de divulgació enquadrades en el Pla General d'Activitats Preventives de la Seguretat Social presentada per FREMAP. Estan dirigits a les nostres empreses associades i al seu personal dependent, així com als treballadors autònoms adherits. La inscripció no comporta cost i està limitada per la disponibilitat del butlletí d'inscripció que figura en cada convocatòria.

  • 1. Està accessible durant un període ampli de temps.
  • 2. Et connectes quan tu decideixes.
  • 3. Tu decideixes el temps que dediques en cada sessió.
  • 4. Pots repassar els continguts.
  • 5. Coneixes el teu progrés a través de la plataforma.
  • 6. La teva participació es certifica en el moment, una vegada que superes l'avaluació.