Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

28 d'abril, “DIA MUNDIAL DE LA SEGURETAT I SALUT A LA FEINA ”.

“Detinguem la pandèmia”

28 d'abril de 2020.

Avui 28 d'abril, “Dia Mundial de la Seguretat i Salut en el Treball”, l'OIT ha proposat abordar les malalties infeccioses a la feina, i en l'actual situació de pandèmia de COVID-19, establerta per l'OMS, se centra en combatre en els centres de treballs el risc d'exposició al SARS-CoV-2.

Frenar la pandèmia i reduir el nombre d'afectats, és l'objectiu marcat per a aquest any, contribuint des de cada empresa a la salut de la població en general i la recuperació econòmica, sumant-se a les mesures d'integració de la Seguretat i Salut en el Treball i aplicant les mesures establertes pel Ministeri de Sanitat a cada activitat, per tal de mantenir els progressos realitzats i evitar la transmissió de la COVID-19.

FREMAP, com a ajuda per a les empreses en la divulgació i sensibilització per frenar la malaltia COVID-19, posa a la seva disposició la documentació, cartelleria i vídeos de la seva pàgina web, a què pot accedir des de aquí.

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulti la versió descarregable en format PDFen pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

AGENDA

Gener 2021
Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina