Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Flexibilització de determinades restriccions d'àmbit nacional en aplicació de la fase 3 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

1 de juny de 2020.

Aquesta ordre té per objecte establir les condicions per a la flexibilització de determinades restriccions d'àmbit nacional establertes per l'estat d'alarma, en aplicació de la fase 3 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

En la mateixa, s'estableixen mesures en matèria d'higiene i prevenció d'aplicació per a l'obertura de qualsevol dels establiments esmentats en aquesta ordre.

Les mesures disposades per aquesta ordre podran ser completades per plans específics de seguretat, protocols organitzatius i guies adaptats a cada sector d'activitat, que aprovin les Administracions Públiques o els seus organismes dependents o vinculats, una vegada sentides les parts implicades, així com per aquells que siguin acordats en l'àmbit empresarial entre els mateixos treballadors, a través dels seus representants, i els empresaris o associacions i patronals de cada sector.

Segueix-nos també en si vols que et mantinguem informat.

LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulti la versió descarregable en format PDFen pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

  AGENDA

  Juliol 2020
  Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
  1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31

  Llegenda de colors:
  Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

  Filtre d'esdeveniments per:
  Anar a l'inici de la pàgina