Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Flexibilització de certes restriccions a petits municipis i a ens locals d'àmbit territorial inferior.

22 de maig de 2020.

Aquesta ordre té per objecte flexibilitzar certes restriccions en els municipis de menor mida que encara es troben en Fase 0 i Fase 1 del Pla de transició cap a una nova normalitat.

S'estableixen mesures en matèria d'higiene i prevenció d'aplicació per a l'obertura de qualsevol dels establiments esmentats en aquesta ordre, entre altres: mercats a l'aire lliure o de venda no sedentària, establiments d'hostaleria i restauració, serveis i prestacions en matèria de serveis socials; així com en matèria de vetlles i enterraments, llocs de culte, biblioteques i activitat esportiva, i en matèria d'obertura d'instal·lacions esportives a l'aire lliure.

Segueix-nos també en si vols que et mantinguem informat.

LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulti la versió descarregable en format PDFen pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

  AGENDA

  Gener 2021
  Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
  1 2 3
  4 5 6 7 8 9 10
  11 12 13 14 15 16 17
  18 19 20 21 22 23 24
  25 26 27 28 29 30 31

  Llegenda de colors:
  Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

  Filtre d'esdeveniments per:
  Anar a l'inici de la pàgina