Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Bones Pràctiques per a una gestió eficaç de l'“Adaptació al canvi”.

2 de juny de 2020.

L'inici de desescalada per la COVID-19 està suposant un moment complex d'adaptació sense precedents. D'aquesta manera, la incertesa i la falta d'informació exhaustiva davant un context en què és fonamental garantir la protecció dels treballadors, suposa un repte per a totes les organitzacions.

En aquest context, la gestió de les condicions psicosocials resulta un element indispensable a l'hora d'establir els criteris de reincorporació, posant en alça els valors de l'empresa pel que fa a l'atenció de l'empleat i fomentant la seva salut emocional.

Per tot això, FREMAP, posa a disposició de les seves empreses associades quatre Bones Pràctiques per a una gestió eficaç de l'“Adaptació al canvi” i una webinar que se celebrarà el proper dia 10 de juny amb el títol “Condicions psicosocials i COVID-19” a què pot accedir a través dels següents enllaços:

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulti la versió descarregable en format PDFen pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

   AGENDA

   Juliol 2020
   Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
   1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31

   Llegenda de colors:
   Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

   Filtre d'esdeveniments per:
   Anar a l'inici de la pàgina