Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Utilització de màscares en els mitjans de transport.

4 de maig de 2020.

Amb base en les dades disponibles, els criteris indicats amb caràcter general pel Ministeri de Sanitat en els diferents informes sobre evolució de la situació d'emergència sanitària, s'estima necessari en el moment actual fixar les condicions d'utilització de les màscares en els diferents modes de transport , com a mesura transversal per assegurar la contenció dels contagis amb caràcter previ a l'inici de nous escenaris, així com establir els criteris d'ocupació dels vehicles i concretar altres mesures dirigides a assegurar el compromís conjunt de la població.

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulti la versió descarregable en format PDFen pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

AGENDA

Gener 2021
Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina