Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

“Mesures d'higiene i prevenció” a aplicar en la fase I de desescalada.

11 de maig de 2020.

Entre les principals mesures establertes per aquesta ordre cap assenyalar, una sèrie de mesures per garantir la protecció dels treballadors en el seu lloc de treball, així com per evitar la concentració de persones en determinats moments.

S'estableixen una sèrie d'activitats i àmbits a què és aplicable aquesta ordre, entre d'altres, l'àmbit del comerç detallista i de prestació de serveis; concessionaris d'automoció, les estacions d'inspecció tècnica de vehicles i els centres de jardineria i vivers de plantes sigui quina fos la seva superfície d'exposició, així com les entitats concessionàries de joc públic d'àmbit estatal; activitats d'hostaleria i restauració; serveis socials; educació; ciència i innovació; biblioteques; museus; pràctica esportiva; produccions audiovisuals; hotels i establiments turístics; turisme actiu i de naturalesa.

Les mesures referides a l'àmbit laboral, s'inclouen en el Capítol I, secció 2a, articles 3 a 7 de l'ordre, en concret, són “Mesures d'higiene i prevenció”. Per bé que es fa referència a mesures específiques per a algunes activitats o sectors durant l'esmentada ordre.

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulti la versió descarregable en format PDFen pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

AGENDA

Gener 2021
Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina