Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

El Ministeri de Sanitat ha publicat l'actualització de l'“Estratègia de detecció precoç, vigilància i control de COVID-19” (26.02.2021)

Pel que fa a les qüestions que s'inclouen en aquesta actualització, d'interès en l'àmbit de la prevenció en les empreses, es destaca:

 • Maneig de casos sospitosos que han rebut vacuna:
   Fins que es disposi de major informació sobre això, les persones que han estat vacunades i presentin simptomatologia compatible amb infecció per SARS-CoV-2 seran considerades també com cas sospitós i es manejaran d'igual forma, sempre sota criteri clínic facultatiu en el maneig clínic.
 • Maneig de casos estrets que han rebut vacuna:
   Fins que es disposi de major informació sobre això, les persones que han rebut alguna dosi de vacuna i siguin considerades com contacte es manejaran d'igual forma. En situacions excepcionals, les autoritats de salut pública podran adaptar aquestes mesures.

Altres modificacions:

 • S'actualitzen els criteris per a classificació dels casos de reinfecció.
 • S'afegeix un nou punt en l'apartat NOTIFICACIÓ I MANEIG DE CASOS AMB INFECCIÓ ACTIVA PER SARS-CoV-2: “Integració de la seqüenciació genòmica en la vigilància del SARS-CoV-2”
 • Així mateix s'actualitza l'enquesta inclosa en l'Annex I “Enquesta per a notificació de casos confirmats de COVID-19 a nivell estatal”

Accés a Estratègia de detecció precoç, vigilància i control de COVID-19

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

    AGENDA

    Juny 2021
    Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
    1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30

    Llegenda de colors:
    Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

    Filtre d'esdeveniments per:
    Anar a l'inici de la pàgina