Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Noves condicions per al desenvolupament d'algunes activitats i flexibilització de determinades restriccions socials.

3 de maig de 2020.

Modificació de l'Ordre SND/340/2020, de 12 d'abril, per tal d'incloure, dins les obres exceptuades de la suspensió, les que es facin en locals, habitatges o altres zones delimitades de l'edifici no habitats o a què no tinguin accés els residents mentre durin les obres, sempre que es compleixin les condicions establertes en aquesta ordre. Així mateix, mitjançant aquesta modificació es permetrà l'accés a zones no sectoritzades de l'edifici, per a la realització de les operacions puntuals de connexió amb les xarxes de serveis de l'edifici que siguin necessàries per emprendre les obres.

Aquesta ordre té per objecte flexibilitzar determinades restriccions socials, així com determinar les condicions per al desenvolupament de l'activitat de comerç detallista i de prestació de serveis i les activitats d'hostaleria i restauració, en aquells territoris que es troben en disposició de reduir les mesures restrictives previstes amb caràcter general per al conjunt del territori nacional, en aplicació de la Fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat.

Mitjançant aquesta norma s'adopten diferents mesures destinades a flexibilitzar determinades restriccions establertes després de la declaració de l'estat d'alarma en matèria de comerç detallista, hostaleria i restauració, pràctica de l'esport professional i federat i arxius.

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulti la versió descarregable en format PDFen pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

AGENDA

Gener 2021
Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina