Prevenció i control de la COVID‐19 en indústries de la carn
2 de desembre de 2020.
Aquesta guia subratlla que l'especial rellevància de la realització d'una coordinació d'activitats empresarials eficaç per evitar la propagació del virus. És a dir, és essencial que s'adoptin mesures, de manera conjunta, per a tots els treballadors que desenvolupin habitualment la seva activitat en la indústria càrnia independentment de l'empresa a què pertanyin i igualment en el cas de treballadors autònoms. Així mateix, és bàsic que existeixi una coordinació amb aquells que hagin d'accedir a aquests establiments (per exemple: transport del guanyat, recollida dels canals, etc.) amb la intenció de prevenir l'expansió de la COVID‐ 19.
Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".