Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Prevenció i control de la COVID‐19 en indústries de la carn

2 de desembre de 2020.

Aquesta guia subratlla que l'especial rellevància de la realització d'una coordinació d'activitats empresarials eficaç per evitar la propagació del virus. És a dir, és essencial que s'adoptin mesures, de manera conjunta, per a tots els treballadors que desenvolupin habitualment la seva activitat en la indústria càrnia independentment de l'empresa a què pertanyin i igualment en el cas de treballadors autònoms. Així mateix, és bàsic que existeixi una coordinació amb aquells que hagin d'accedir a aquests establiments (per exemple: transport del guanyat, recollida dels canals, etc.) amb la intenció de prevenir l'expansió de la COVID‐ 19.

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

    AGENDA

    Gener 2021
    Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
    1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30 31

    Llegenda de colors:
    Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

    Filtre d'esdeveniments per:
    Anar a l'inici de la pàgina