Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Actualitzat el Procediment dels Serveis de Prevenció davant la COVID-19

El passat 15 de febrer es va actualitzar el PROCEDIMENT DELS SERVEIS DE PREVENCIÓ DAVANT La COVID.

A continuació, destaquem les principals novetats:

 

 • Pel que fa a la vacunació: Fins que es tinguin noves evidències, les persones vacunades hauran de mantenir les mateixes mesures de prevenció i protecció.
 • Respecte a la gestió de la incapacitat temporal del personal especialment sensible, haurà de ser reavaluada la seva situació abans de complir els 365 dies de baixa.
 • Finalment, el personal sanitari o sociosanitari encomanat com a conseqüència del seu treball, donarà lloc a la declaració d'accident de treball, i a l'accés a les prestacions de malaltia professional.

Així mateix, s'actualitzen els models de comunicació de l'àrea sanitària dels serveis de prevenció.

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

  AGENDA

  Juny 2021
  Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
  1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30

  Llegenda de colors:
  Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

  Filtre d'esdeveniments per:
  Anar a l'inici de la pàgina