Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Protecció davant la COVID-19 en la campanya de l'oliva.

Amb motiu de la campanya de recol·lecció de l'oliva, a FREMAP posem a disposició de les empreses associades els materials divulgatius per a la prevenció d'accidents de treball i la protecció davant la COVID-19, que s'indiquen a continuació:

Aspectes bàsics a considerar per reduir el risc d'exposició a la COVID-19 en la recol·lecció de l'oliva.

“Manual de seguretat i salut en la recol·lecció de l'oliva”.

• Tríptic“Recomanacions per a la prevenció de riscos per la COVID-19. Explotacions agrícoles en recol·lecció de l'oliva”.

• Vídeo “Recol·lecció de l'oliva: La batuda”.

  Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.  ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

  AGENDA

  Novembre 2020
  Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
  1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30

  Llegenda de colors:
  Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

  Filtre d'esdeveniments per:
  Anar a l'inici de la pàgina