Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Venda al públic de productes necessaris per a la protecció de la salut de la població davant la COVID-19.

21 d'abril de 2020.

L'objecte d'aquesta ordre és establir el procediment per a la fixació de l'import màxim de venda al públic dels productes sanitaris, així com d'aquells productes necessaris per a la protecció de la salut poblacional davant la COVID-19, determinar la informació que ha d'establir-se en l'etiquetat de màscares higièniques i definir les condicions on es pot fer una venda unitària al públic de màscares quirúrgiques que no estiguin empaquetades individualment.

Ús de Màscares en l'àmbit comunitari:

El seu objectiu és proporcionar la informació disponible amb relació a l'ús de màscares en l'àmbit comunitari que aporti coherència a les recomanacions amb relació al seu ús.

Llista de totes les normes aplicables a EPI i Productes Sanitaris:

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulti la versió descarregable en format PDFen pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

AGENDA

Gener 2021
Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina