Canal de Prevenció FREMAP

Sou a:

Contingut de la pàgina

Reincorporació dels treballadors a obra de construcció. Qüestionari d'ajuda per a l'empresa davant el SARS-CoV-2.

8 de maig de 2020.

FREMAP ha elaborat el “Qüestionari d'anàlisi per a l'empresa sobre reincorporació al treball en obres de construcció” que tenen a la seva disposició en l'apartat sobre “Coronavirus” del “Canal de Prevenció” per contribuir a l'aplicació de les mesures preventives necessàries davant l'exposició al SARS-CoV-2 en el sector de la construcció.

Aquest qüestionari té per objecte ajudar en la implantació i verificació dels principis essencials dels documents tècnics establerts pel Ministeri de Sanitat, per evitar el risc de propagació del coronavirus en els centres de treball.

El mateix, s'ha realitzat a partir de les “Directrius de bones pràctiques en les obres de construcció. Mesures per a la prevenció de contagis del SARS-CoV-2” , de 28 d'abril de 2020, publicada per l'Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST), i la “Guia d'actuació en matèria preventiva per causes de la COVID-19 en les obres de construcció”, de 8 d'abril de 2020.

Li recordem que, des de l'Àrea de Prevenció de FREMAP estem a la seva disposició per atendre les consultes que poguessin precisar pel que fa a aquesta qüestió

Segueix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulti la versió descarregable en format PDFen pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conèixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per accedir i/o comparteix-ho: "https://prevencion-ca.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

AGENDA

Gener 2021
Dl. Dt. Dc. Dj. Dv. Ds. Dg.
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina